Vind een websitebouwer die met je meedenkt

Ben je op zoek naar een websitebouwer die oog heeft voor het verhaal van jouw bedrijf? VrijdagOnline ontwerpt elke website vanuit een individuele klantvraag. Wij leveren je een website die het verhaal van jouw onderneming in de spotlights zet.

Lange ervaring en up to date vakmanschap

Kies voor een webdeveloper die een lange ervaring heeft met het ontwikkelen van oogstrelende en functionele websites. Een grotere webdesigner beschikt over een uitgebreid team van specialisten, die elk hun eigen expertise aan het proces van webdevelopment toe voegen. Of het nu gaat om een strak ontwerp, zoekmachine-optimalisatie voor perfecte vindbaarheid, of de software achter de website: een goede webdeveloper blinkt in al deze vaardigheden uit. Zodat jij een product van ongeëvenaarde kwaliteit aangeleverd krijgt.

Een website met een toegankelijk CMS

Een goede website heeft een uitstekend werkend Content Management Systeem (CMS). Het CMS is de achterliggende structuur van elke website. De toegankelijkheid van het CMS bepaalt hoe makkelijk een webbeheerder nieuwe informatie, blogposts en producten op de website kan plaatsen. VrijdagOnline gebruikt een uniek CMS, dat niet afhankelijk is van externe updates of plugins. Dit CMS (Umbraco) is ontwikkeld om heel makkelijk content toe te voegen, hoog in de zoekmachines te komen en op elk apparaat perfect te werken. Hiermee komen we tegemoet aan de behoefte van ondernemers die zonder hoofdbrekens zelf hun site willen beheren. Met Umbraco wordt dat een fluitje van een cent.

Betaalbaar en betrouwbaar een website laten maken

Wij ontwikkelen elke website vanaf de grond af. Dat levert je een product op dat uniek aansluit bij de behoeften van jouw onderneming of instelling. Omdat wij alleen werken met specialisten is het maken van een nieuwe website niet moeilijk of duur: voor €599,- krijg je een website die eenzaam in zijn klasse is.