Meer volgers op Instagram krijgen

Als bedrijf is het zeker een must om in de dynamische online wereld mee te gaan. Om Instagram kun je niet meer heen, want dit social media kanaal is zeer druk bezocht. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd is dit medium zeer veel gebruikt. Instagram is hét middel om meer klanten binnen te krijgen voor bedrijven, en te laten zien wie ze zijn. Naast de Google zoekmachine, wordt Facebook en Instagram tegenwoordig ook als zoekmachine gezien. Veel mensen zoeken deze kanalen af naar meer informatie en updates. Kom jij als bedrijf ook hier in beeld, dan kun je eenvoudig bouwen aan je merk, je naamsbekendheid, en meer klanten binnenkrijgen.

 

Je Instagram account starten

Een Instagram account starten is niet veel werk. Aanmaken kost je slechts 2 minuten. Dit kan zowel op de vaste pc, als smartfoon of tablet. Na het aanmaken en kiezen van een gebruikersnaam, kun je aan de slag met het posten van foto’s. Uit onderzoek is gebleken dat profielen met een duidelijk onderwerp veel meer volgers, likes, en reacties binnenhalen. Je kunt namelijk echte fans voor je product of dienst bereiken. Focus je in het begin eerst wereldwijd om een leuke bodem op te bouwen. Onthoud dat er als er een schaap over de dam is, er meer volgen. Bij Instagram draait het allemaal om volgers. Volgers zijn de mensen die jouw berichten te zien krijgen, en dat besluiten om er iets mee te doen in de vorm van een like of reactie.

 

Posts vindbaar maken

Berichten worden op Instagram posts genoemd. Om volgers te krijgen, moeten je posts ook gevonden kunnen worden, en dat doe je met hashtags. In totaal mag je er 30 gebruiken. Hashtags zijn tags die je foto beschrijven. Stel, je bent een bedrijf die ijs verkoopt en je post een foto van een ijsje, dan zien je hashtags er als volgt uit: #ijs #ijsje #lekkerijsje #icecream #calippo #colaijsje #colaijs #colaice #colaicecream #icecreamcola

 

Wanneer iemand op zoek is naar een vergelijkbaar ijsje, en van ijs houdt, dan kun je rekenen op een nieuwe volger. Zeker wanneer je dit wereldwijd doet, dus met Engelstalige hashtags.

 

Sneller gevonden worden door meer volgers

Wanneer je veel volgers hebt zul je zien dat je automatisch er meer volgers bij krijgt. Veel volgers op je profiel zorgt ervoor dat je sneller boven in de zoekresultaten verschijnt, want andere mensen vinden jou interessant, en daarom heb je veel volgers. Vooral in het begin is het van de grond komen vrij lastig en dat kun je vrij eenvoudig oplossen. Je kunt namelijk volgers kopen voor Instagram! In korte tijd kun je dus eenvoudig populair worden.

 

Start vandaag nog met je account en claim je eigen naam voordat hij weg is. Dagelijks worden er 100.000 nieuwe accounts aangemaakt. Nog een reden dus om mee te doen.