Nooit meer de hoofdprijs betalen voor kantoorartikelen

Bij het inrichten van het kantoorpand betalen we meestal de volle prijstarieven. Zelfs bij de kortingsacties betalen we alsnog hoge prijzen. De reden waarom we dit hoge prijsstandaarden noemen komt omdat in de markt dezelfde kwaliteit voor veel lagere prijzen beschikbaar zijn. Maak kennis met tweedehands of refurbished kantoorartikelen die de functie met dezelfde kwaliteitstandaard vervullen. En dat allemaal voor veel goedkopere prijzen.

Richt het kantoor in met tweedehands kantoormeubilair

Er zijn voldoende kantoorartikelen die feilloos functioneren in een tweede leven. Denk hierbij aan kasten, bureaus tot stoelen. Op veel artikelen zit nauwelijks slijtage en kunnen nog jaren mee. Wanneer je de werkruimtes op een budget moet inrichten, dan bieden veel tweedehands artikelen uitkomst. Ontdek het voordeel door de prijzen simpelweg te vergelijken met nieuw geproduceerde producten.

Tweedehands elektrische apparaten

Het is begrijpelijk om bij tweedehandse elektrische apparaten ook twee keer na te denken. Is de kwaliteit nog wel in orde? Deze slijten immers sneller en dit heeft meestal het effect op de kwaliteit. Kijk maar naar een computer die door de jaren steeds iets trager wordt. Gelukkig zijn er diverse bedrijven zoals Second Hand HP die tweedehands printers onderhanden nemen, onderdelen vervangen en optimaliseren tot dezelfde kwaliteit als nieuwkoop producten. Zo krijg jij in dit geval de mogelijkheid om printers voor een veel lagere prijs aan te schaffen.

Het kantoor duurzaam inrichten

Naast de budget voordelen bij het aanschaffen van tweedehands producten zijn er meer voordelen te benoemen. Er worden wereldwijd onnodig veel nieuwe kantoorartikelen geproduceerd. Veel kantoorartikelen worden op den duur vervangen of worden van de hand gedaan. Deze belanden op de afvalbult terwijl ze nog prima jarenlang mee kunnen gaan. Door juist te kiezen voor tweedehands of refurbished producten kan de vraag naar nieuwe kantoorartikelen omlaag.

Op zoek naar betrouwbare samenwerking

Bij tweedehandsproducten is kwaliteit een belangrijk aspect. Dit kan per bedrijf verschillen. Ga op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat kwalitatief sterke tweedehands en refurbished producten levert. Dit zijn de bedrijven die producten uitvoerig controleren en zodanig optimaliseren. Zo weet je zeker dat je kantoorartikelen aanschaft die over dezelfde kwaliteit beschikken als gloednieuwe producten.