Eenvoudig een veilige, next-level website

We hebben nu enige decennia beschikking over het internet. Dit heeft door de jaren heen al verschillende grafische verschijningsvormen gehad. Met de jaren groeide bij particulieren en ondernemers de behoefte om een uitstekende website te hebben. Maar hoe maakt je een next-level website? Dat en meer gaan we met je doornemen in deze tekst. Lees er meer over! 

Design van een website 

Er zijn tegenwoordig heel veel manieren om een website te maken. Denk aan WordPress of aan een website vanaf de grond op op te bouwen door deze in code te schrijven. De eerste optie wordt het meest gekozen. Je kunt al voordelig een site met een mooie skinn hebben. Maar je wilt ook wel dat deze veilig is, niet waar? Dan is er een heel handige optie beschikbaar van cyberant.com, namelijk de quickscan. 

Wat is een quickscan? 

De quickscan website optie is een uiterst belangrijke voor de veiligheid van je online omgeving. Er wordt gekeken wat er allemaal niet deugt aan de beveiliging van je site. Dat kan van alles zijn. In sommige gevallen is het zo dat de website niet goed vaststelt als er ongeldige acties plaatsvinden, denk daarbij aan hackers die informatie toevoegen aan het systeem. Ook kan er bij de inlog van een site het nodige mis gaan. Daar kunnen kwetsbare punten liggen waar je je zeker zorgen om zou moeten maken. Gelukkig kunnen de experts van cyberant.com je helpen als er problemen uit de test rollen. Zij hebben de quickscan namelijk ontwikkeld. 

Wat kun je zelf gemakkelijk doen om je website en gegevens veilig te houden? 

Veel mensen gaan voor een bepaald gemak als het over hun wachtwoorden gaat. Ze nemen eenzelfde wachtwoord voor meerdere accounts. Dat is een risico, want als iemand je wachtwoord achterhaald, zijn al je accounts in gevaar. Daarom is het veel beter om meerdere wachtwoorden te nemen. Dan spreid je het risico om ‘’gehacked’’ te worden. 

Wil je meer weten over de verschillende opties die Cyberant je biedt? Kijk dan zeker even op cyberant.com.