Boost je Insta profiel met meer followers

De populariteit van Instagram blijft met de dag groeien. Zoals het er nu naar uitziet zal deze trend de komende jaren zelfs aanhouden, want foto’s schieten blijft leuk om te doen. Instagram is uitermate geschikt om je sociale leven te delen met mensen die dezelfde interesses hebben. Niet alleen voor privédoeleinden is Insta erg geschikt, maar ook voor bedrijven. Bedrijven kunnen namelijk veel personen bereiken via dit medium en hun producten of diensten promoten.

 

Overtuig je publiek

Als bedrijf heb je veel followers nodig om bekend te worden en je publiek te overtuigen. Een bedrijf met weinig followers komt als beginner over, en daar koopt liever niemand. Niemand wil namelijk een proefkonijn zijn. Ze kijken liever eerst de kat uit de boom om te zien of iedereen echt zo tevreden is. Het aantal volgers is hierbij een leidraad.

 

Meer followers, meer succes

Meer insta followers is meer succes. De succesfactor wordt namelijk voor 80% bepaald door het aantal followers op Instagram. Mensen kijken namelijk als eerst naar dit cijfer voordat ze verder kijken. Ook in de zoekresultaten wordt je hierop gefilterd, als je hier al überhaupt in voorkomt. De top 10 zoekresultaten zijn namelijk alleen weggelegd voor grote accounts. Daar kun jij uiteraard bijhoren, maar dan moet je waarschijnlijk wel een hoop followers kopen. Uiteraard is daar niets mis mee want het zorgt direct voor succes.

 

Volgers kopen doet bij 75% van de Instagram gebruikers. De reden waarom je er zo weinig over hoort is dat niemand zijn ‘geheim’ gaat prijsgeven want als iedereen veel followers heeft, dan zijn de followers ook niets meer waard. Ook jij kunt dus na het kopen van je volgers beter je mond hierover houden.

 

Succes is te koop

Met geld kun je veel bereiken, zelfs succes op het populaire Instagram. Je hoeft zelfs geen hele goede foto’s te hebben want alle interactie is te koop, van likes tot aan een heel automatiseringsproces waarmee je een geavanceerd systeem alle interactie laat doen. Dit wil zeggen dat vanuit jouw naam andere mensen uit de opgegeven doelgroep worden benaderd in de vorm van een like of reactie. Het resultaat is verbluffend want er komen allemaal nieuwe echte mensen bij, en wanneer je dit zakelijk toepast kan het leiden tot veel nieuwe klanten.